Покрівельні плівки і мембрани

32088_m_7   Покрівельні плівки.
Покрівельні плівки служать для забезпечення герметичності, захисту і оберігання конструкції покрівлі від проникнення вологи ззовні, забезпечують вихід конденсату з утеплювача назовні, а також забезпечують оптимальний температурно-вологовий режим усередині приміщень, будівельних конструкцій та теплоізоляції.

 

Крім того у покрівельних системах передбачено створення вентиляційних зазорів та встановлення гідроізоляційної плівки для виведення як внутрішньої вологи, так і зовнішньої, яка проникла під покрівлю з атмосфери.

juta

 

Фірма «Дах-Центр» пропонує Вам широкий асортимент ізоляційних систем для даху та фасаду. А саме: гідроізоляційні (гідробар’єр) та пароізоляційні (паробар’єр) плівки, супердифузійні плівки-мембрани, а також вітробар’єр.

1417850669-13294292087-strotex1300basicГідробар’єр паропроникна мікроперфорована підпокрівельна плівка. Є тришаровим матеріалом: несуча армуюча поліпропіленова сітка, що ламінується з обох боків поліетиленовою плівкою.

pl1

 

 

 

 

 

 

 


parobarer_1rn_enl    Паробар’єр – паронепроникна плівка, яка захищає утеплювач в покрівельній і стінній конструкції від проникнення водяної пари, що поступає з приміщення. Паробар’єр не пропускає вологу, що знаходиться в повітрі.
Є тришаровим матеріалом: несуча армуюча поліпропіленова сітка, що ламінується з обох боків поліетиленовою плівкою.

 

 

 

Плівка-мембрана (євробар’єр) – це супердифузійна покрівельна трьохслойна мембрана, підвищеної міцності. Це поліпропіленовий матеріал, який складається з двох зовнішних шарів, які забезпечують міцність та УФ-стабільність, а також внутрішнього функціонального шару, призначена для захисту теплоізоляції і несучої конструкції покрівлі від проникнення залишкової вологи і вивітрювання теплоізоляції. Євробар’єр застосовується при укладанні керамічної черепиці, шиферу, металочерепиці, легких покрівельних матеріалів.

evrobarMain

1417183172-138235617013a00a

Вітробар’єр – супердифузійна мембрана. Є двошаровим матеріалом: складається з шару спанбонду і функціонального шару, призначина для захисту утеплюючого шару від впливу вологи та вітру. Застосовується у вентильованих фасадах для захисту утеплювача, наприклад під час обшивки сайдингом.