Мансардні вікна. Переваги встановлення у Вашому домі

Навіщо потрібні мансардні вікна або як перетворити похмуре горище в затишну мансарду?

При установці мансардного вікна Ви отримуєте суцільні переваги. Ви запитаєте, які? Відповідь лежить на поверхні:

По-перше, природне денне освітлення. Ми практично весь час перебуваємо при штучному освітленні, саме від цього страждає, в першу чергу, наш зір, а не, як багато хто думає, від того, що ми працюємо в основному за комп’ютерами;

По-друге: коли виникає необхідність в провітрюванні житлового приміщення, при наявності мансардного вікна це можна зробити, не викликаючи протягів і набагато швидше, ніж при відкриванні звичайного бічного вікна, що важливо.

Крім того, мансардні вікна відіграють особливу роль у формуванні зовнішнього вигляду будівель і їх інтер’єру.

мансардні вікна

Французький архітектор Франсуа Мансар ще в 17 столітті вперше запропонував по-справжньому зручні й витончені будівельні рішення для горищних приміщень – мансардні вікна. В результаті прізвище майстра була увічнена не тільки в слові «мансарда», а й в назві вікон, які, на відміну від традиційних, встановлюються не вертикально, а в похилій площині покрівельного скату.

 Датська компанія Велюкс і польська фірма Факро – безумовні лідери світового ринку мансардних вікон.

VELUX – провідний світовий виробник мансардних вікон. Міцна конструкція, екологічно чиста сировина, привабливий зовнішній вигляд, зручність експлуатації – головні причини популярності цього бренду. Дахові вікна Velux сертифіковані відповідно до європейських стандартів і в повній мірі відповідають нормам безпеки і санітарно-гігієнічним вимогам.

мансардні вікна

FAKRO вже більше двох десятків років спеціалізується на виготовленні високоякісних вікон для даху.

Бездоганна якість продукції підтверджена міжнародними експертними висновками та  сертифікатами престижних інститутів Франції і Німеччини. 

Крім звичайних мансардних вікон компанії випускають також зенітні вікна для плоских дахів, люки, світлові тунелі, аварійні виходи, вікна для виведення диму, вікна-балкони. Вони також надійно захищають помешкання від дощу, граду, снігу, вітру, морозу.

Також пропонується велика кількість аксесуарів, які роблять експлуатацію мансардних вікон максимально комфортною: дистанційне керування, сонячні батареї, підсвічування, кронштейни для штор і жалюзі, москітні сітки і т.п.